четвртак, 18. октобар 2018.

✿ Дан здраве хране ✿

Ученички парламент, Вршњачки тим и Вршњачки тим за ПО су учествовали на обележавању Дана здраве хране у ПУ ,, Полетарац” својим штандом са специјалитетима које су ученици сами спремали. У организацији су учествовали и педагог, психолог, учитељица Сузана Димитријевић и наставник Марко Илић. Такође, наставнице српског језика Марија Милојевић и Анђелка Јанковић су заједно са члановима Драмске секције узеле учешће и том приликом су извели драмски приказ ''Ручкић Здравкић'' (текст учитељице Данице Вучковић). Својим талентом, глумом и припремљеним костимима успели су да прикажу најмлађим другарима из ПУ ,, Пoлетарац" како је важно да се здраво хране и да треба пажњу да обрате на намирнице које је неопходно уносити како би били здрави.

У атријуму Основне школе“ Свети Сава“ 19.10. 2018. одржан је Сајам хране за ученике виших разреда, а том приликом су ученице одељења 7/1 Наталија Митровић и Мина Милановић представиле презентацију о Здравој храни и ученицима нагласиле важност редовних оброка и доручка код деце школског узраста, како би се што боље развијала и расла.

На часовима Грађанског васпитања у току месеца октобра ученици су такође имали прилике да активно учествују и дају свој допринос у дискусијама на тему правилне исхране и правилног развоја деце.


                 














Нема коментара:

Постави коментар